به گزارش پارتیان امروز ؛ سید محمود حسینیپور در جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی مازندران افزود: رشد ۴.۱ درصد اقتصاد استان با همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی در امر سرمایهگذاری محقق شد، اما همچنان شاهد کارشکنی دستگاههای اجرایی در فرایند صدور مجوز سرمایهگذاری در استان هستیم.
وی با بیان این که ستاد عالی رشد اقتصادی مازندران راهبرد توسعهای استان است، تصریح کرد: رویه بد اداری استان این است که بدنه دستگاههای اجرایی همراه با مدیریت بالا دستی نیست و مقوله سرمایهگذاری با چالش مواجه میشود.
وی با تاکید بر اینکه ضرورت ندارد که استاندار در همه موارد ورود پیدا کند، ادامه داد: امروز با تفویض اختیار که داده شده است، فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی در جذب سرمایهگذاران بیشتر تلاش کنند.
وی به ارتقای بهرهوری دستگاه ادارای در رشد اقتصادی مازندران اشاره کرد و بیان داشت: تنبیه و تشویق دستگاههای اجرایی شهرستان و استانی را جدی بگیرید.
مولد سازی املاک مازاد مازندران نقطه قوت سرمایهگذاری و فرصت استثنایی برای رشد اقتصادی است
استاندار مازندران به اهمیت عملیاتی شدن طرح مولد سازی دولت سیزدهم که فرصتی برای توسعه و رشد اقتصادی استان است اشاره کرد و ادامه داد: مولد سازی در مازندران به مثابه اهمیت درآمدزایی کشور از محل صادرات نفت، بسیار مهم است.
حسینی پور تصریح کرد: کارگروه مولد سازی مازندران از کارگروههای اول استان است، در فرصت حدود یک سال و نیم باقی مانده باید در استفاده از طرح مولد سازی تلاشها دوچندان شود.
وی با بیان این که طبق آمار اقتصاد و دارایی استان تا کنون ۱۳۰ ملک برای مولد سازی مازندران نهایی شده که فقط سه ملک عملیاتی شده است، بیان داشت: روند مولد سازی در مازندران کند است.
وی گفت: معرفی املاک مازندران در قالب مولد سازی همراه با ارائه راهبرد به خصوص پلاژهای دولتی و وزارتخانههای استان باید عملیاتی شود.
نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که گردشگری مازندران از بسترهای بکر سرمایهگذاری استان است، افزود: تمرکز مسئولان در سرمایهگذاری مازندران باید همزمان در بخش کشاورزی و صنعت نیز باشد.
وی گفت: صادرات محصولات کشاورزی مازندران نیز از دیگر ظرفیتهای رشد اقتصادی استان است.
وی با اشاره به این که کارگروه حملونقل و ترانزیت و صادرات و بازاریابی استان باید در رشد اقتصادی بیشتر فعالیت کند، ادامه داد: وزن ظرفیتهای سرمایهگذاری در شهرستانهای مازندران با برگزاری هفت همایش فرصتهای سرمایهگذاری استان مشخص شده است، اگر مدیران شهرستانی تلاش بیشتری در بخش رشد اقتصادی انجام ندهند، تصمیمهای جدی در ادامه مدیریتی آنان گرفته خواهد شد.
حسینی پور تصریح کرد: تقویت و رشد اقتصادی مازندران در شهرستان باید در سر سفرههای مردم لمس و درک شود.
استاندار مازندران بیان داشت: نظارت مردمی بر رشد سرمایهگذاری و اقتصادی مازندران را جدی بگیریم و آنان را باید پای کار بیاوریم.
وی با اظهار این که در بخش سرمایهگذاری، سرمایهگذاران در دستگاههای اجرایی نباید سردرگم باشند، گفت: مشکلات اداری سرمایهگذاران باید بدون فوت وقت حلوفصل شود، مسئولان در این بخش پنجره واحد را بدرستی رصد کنند.
وی ادامه داد: مجوزهای سرمایهگذاری باید از سوی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران پیگیری شود.
وی تاکید کرد: بازرسی در این فرایند باید بیشتر از گذشته ورود پیدا کند.