به گزارش
پارتیان امروز و به نقل ستاد فهمای استان ؛ “تقی صادقی” مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی ظهر امروز یکشنبه (۲۱ فروردینماه) در نشست شورای اداری ستاد فهما خراسان شمالی با بیان اینکه مهم نیست ما در کجا هستیم و چه میکنیم بلکه آنچه مهم است، کار برای رضای خدا بودن است، افزود: اگر همه کارها رنگ و بوی خدایی داشته باشد، رسیدن به نتیجه مطلوب حتمی است در غیراینصورت راه را اشتباه رفتهایم.
وی اثرگذار بودن فعالیتهای فرهنگی و هنری را لازمه موفقیت در این حوزه دانست و گفت: حتی اگر ببینیم دستورالعملی قابل اجرا و یا حتی صحیح نیست نباید بیفکر عمل کرد بلکه باید همراه با تدبر و فکر، اقدام جهادی انجام داد.
صادقی با تاکید بر اینکه ما نیازمند یک مسجد طراز اسلامی و انقلابی هستیم، به همکاران ستادی توصیه کرد در این راستا با همفکری و تعامل به یک مدل و فرمول قابل اجرا با معیارهای درست برسند و آن را پیاده کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی بر پیاده سازی مسجد طراز اسلامی از سوی فعالان کانونهای مساجد هم تاکید کرد و گفت: جزء با مراجعه به مسجد و اسلامی کردن مسجد، اتفاق تازهای از هیچ مسیری رخ نمیدهد.
وی با بیان اینکه ما بسیاری از فعالیتها را میتوانیم در مساجد اجرایی کنیم، اظهارکرد: باید به یک مدل مسجد ۲۴ ساعته فعال و مدیر محله برسیم و از این طریق همه مسائل و مشکلات مردم را رفع کنیم.
صادقی با بیان اینکه مسجد قابلیت اجرای تمام برنامههای فرهنگی و هنری متناسب با فرهنگ جامعه اسلامی را دارد، لازمه موفقیت در اجرای این برنامه و مدل را قابل پذیرش بودن از سوی مردم دانست.
«هاشم شیرازیان» مدیر ستاد فهما و دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی هم در این نشست گزارشی از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در این ستاد ارائه کرد و با اشاره به فعالیت نزدیک به ۴۰۰ کانون فرهنگی، هنری که ۶۳ درصد کانون ها را روستایی و ۳۷ درصد را شهری تشکیل می دهد، گفت: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه بچه های مسجد، میانگین سنی اعضای کانون ها ۲۰ تا ۳۰ و ۳۰ تا ۴۰ سال است.
وی از اجرای طرح هایی چون پیوند مسجد مدرسه و خانواده به اختصار سه میم، کارگاه های آموزشی مهارت های زندگی، تلاش برای پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی بویژه در مناطق آسیب پذیر شهری و منطق روستایی، اجرای طرح تربیتی چهره به چهره و نیز چکامه خبر داد.
وی به گسترش فعالیت کانون ها در زیست بوم مجازی نیز اشاره کرد و گفت: در این راستا سامانه بچه های مسجد راه اندازی شد و هر سال فعالیت های ثبت شده کانون ها در این سامانه در قالب رویداد ملی فهما ارزیابی و رصد می شود و برای حمایت از این اقدامات، برترین ها پس از داوری، معرفی می شود.
شیرازیان، از توسعه فعالیت های فرهنگی هنری در مساجد نام برد و فعالیت و ثبت ۳۶ گروه سرود، فعالیت تاتر بچه های مسجد و نیز برگزاری برنامه های و کارگاه های آموزشی عمومی و تخصصی در این زمینه را اعلام کرد.
شیرازیان در توضیحی تکمیلی همچنین اضافه کرد: هم اکنون کانون ها اقدامات صورت گرفته در مسجد خود را در قالب سه شبستان فرهنگ و هنر و نوآوری با ۱۲ رواق زیرمجموعه که بیش از ۴۰ برنامه محوری تعریف شده در این سامانه ثبت کرده اند که امسال ۹ کانون فرهنگی هنری استان در این رویداد شایسته تقدیر کشوری شناخته شدند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی ضمن اعلام آمادگی برای بهره مندی از قابلیت ها و ظرفیت های فرهنگی و هنری این کانون ها در توسعه فرهنگ و هنر، خواستار حمایت بیشتر از استعدادها و افراد ارزشمند و طرح های قابل اجرا توسط کانون های مساجد استان شد.
لینک کوتاه : https://partianemrooz.ir/?p=1440