به گزارش پارتیان امروز ؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی در دهمین جلسه کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی گفت: با توجه به بروز حوادث رانندگی در زیرگذر الله آباد و مایوان در محور بجنورد – فاروج، تامین اعتبار برای تکمیل این دو نقطه پیگیری و طی سه ماه زیرگذر مایوان تکمیل شود.
رشیدی افزود: اداره کل ارتباطات و زیرساخت خراسان شمالی وفق ردیف چهارم ماده ۳۱ آیین نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی مصوب ۱۴۰۰ هیئت محترم وزیران، بسترهای لازم را در استان برای نمایش موقعیت تماس گیرنده در مراکز مخابره (دیسپچ) دستگاههای امدادی فراهم کند.
وی ضمن تاکید بر بررسی دسترسی پایگاه های امداد و نجات جاده ای جمعیت هلال احمر در کارگروه امور زیر بنایی استان بر حضور مدیران در جلسات کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی تاکید کرد و ادامه داد: موضوعات این جلسات با جان مردم در ارتباط است و اهمیت دارد.
رشیدی گفت: کاهش حوادث رانندگی نیازمند هماهنگی تمام دستگاهها و مردم است و هرکس باید به سهم خود در این مسیر حرکت کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی هم کاهش متوفیان جاده یای را نتیجه عملکرد اعضای کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح راندگی استان دانست و اقزود: مقرر است اقداماتی که موجب کاهش متوفیان جاده ای در استان شده به کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی کشور ارائه شود.
وی گفت: بر اساس آمار ۹ ماهه پزشکی قانونی، خراسان شمالی با کاهش ۱۵.۲ درصدی تصادفات رانندگی برون شهری، رتبه نخست و با کاهش ۵۰ درصدی تصادفات رانندگی در راه های روستایی، رتبه سوم کشور و در مجموع رتبه اول را کسب کرده است.
این مسئول به کاهش ۱۷.۸ درصدی تعداد جان باختگان حوادث رانندگی در ۹ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و ادامه داد: شیب جان باختگان تصادفات رانندگی در خراسان شمالی نسبت به کشور با کاهش ۷ درصدی مواجه است.
مشتری اضافه کرد: همچنین طبق آمار ۱۰ ماهه پلیس راه، تعداد تصادفات فوتی ۱۹ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۲۳درصد افزایش، تصادفات خسارتی ۳۳ درصد افزایش، تعداد جان باختگان ۱۵ درصد کاهش و مجروحان ۲۲ درصد افزایش یافته است.
وی به تصادفات وسایل نقلیه اشاره کرد و گفت: میزان تصادفات خودورهای سواری ۳۰ درصد، وانت بار ۲۴ درصد، اتوبوس و مینی بوس ۵۰ درصد و کامیون و تریلر ۳۸ درصد افزایش و تصادفات موتورسیکت ها به دلیل اقدامات آموزشی کاهش یافته است.
در این جلسه، گزارش تحلیلی مشترک دانشگاه علوم پزشکی استان ، دانشگاه علوم پزشکی اسفراین، هلال احمر و اورژانس در خصوص علل بالا بودن فوت شدگان سوانح رانندگی در مراکز درمانی استان نسبت میانگین کشوری و مشکلات مبادی ورودی اسفراین بررسی شد.