به گزارش پارتیان امروز؛ یکی از مظاهر اسلامیت جوامع مسلمان، حجاب و پوشش زنان است که به عنوان سمبل و نمادی از آموزههای اسلامی و تکلیفی برای مسلمانان است، حجاب و عفاف از مباحثی مهم در دین اسلام بوده و هست.
حجاب و عفاف به عنوان ارزش در جامعه بشری و به ویژه جوامع اسلامی مطرح است چناچه زن از دیدگاه اسلام دارای شخصیت شایسته و موقعیتی الهی است که میتواند مدارج کمال را طی کرده و به مراتب عالی انسانیت راه یابد وجود زن زینت بخش آفرینش انسان است و افق روح او تجلیگاه رحمت و دامن زن مدرسه بشریت است و کمال مرد بدون او ممکن نیست.
جایگاه الهی و والای این گوهر آفرینش اقتضا دارد که در صدف حجاب قرار گیرد تا ارزشهای او حفظ شود و یکی از مهمترین علل حجاب برای زنان حفظ ارزش والای آنهاست.
یک زن به عنوان مادر خانواده نقش اساسی و مربیگری در ترویج فرهنگ حجاب دارد تا بتواند فرزندان خود را به گونهای چشم و دل پاک برای فردای بهتر حضور در جامعه تربیت کند، دختری که به سن بلوغ میرسد، پسری که ممیز است و حلال و حرام را تشخیص میدهد باید علاوه بر آموزش و آگاهی بخشی از طریق نهادهای آموزشی و تربیتی تحت تعلیم والدین خویش به عنوان افراد اثرگذار و الگو قرار بگیرد و به خوبی به رعایت حرمتها و حفظ حریم شخصیتهای ظاهری و جسمی و رعایت عفت و حجاب بپردازد.
بررسیها و ریشهیابی انجام شده از کتب دینی نشان میدهد که اساسا اسلام و سایر ادیان آسمانی به طور جد و با صراحت کامل به مقوله حجاب و عفاف پرداخته و انسانها را به عمل به دستورات تدوین و تبیین شده، فرا خوانده اند؛ مسئله حجاب و عفاف در قرآن ازیک طرف دارای وجوه مشترک بوده و از طرف دیگر دارای مواردی افتراقی است و در نصوص دینی ادیان، تمایل به پوشیدگی را امری درونی دانسته و تأکید بر آن داشته اند نتیجه اهمیت دادن به حجاب و حفظ و رعایت آن، آرامش و امنیت را برای خانواده و جامعه به ارمغان میآورد البته تا زمانی که از آن بهرهگیری لازم به عمل آورده شود، بدون تردید جامعه به سوی تکامل و شرایط آرمانی پیش خواهد رفت.
حجاب می تواند آرامش فکری و امنیت روانی و درونی را برای افراد جامعه فراهم نماید. وقتی فردی دارای حجاب و پوشش است به نوعی خود را در مقابل تیرهای مسموم نامحرمان محافظت نموده و از بروز این تیرها به آرامش فکری و روانی خود وخانواده اش محافظت نموده است.